Eigen theaterproducties

 

Eigen Theaterproducties

Theaterschool Koperen Kees maakt ook eigen (interactieve) theaterproducties voor kinderen. Op verzoek spelen wij deze voorstellingen bij evenementen of andere gelegenheden. Heeft u interesse in deze voorstelling voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op via info@koperenkees.nl

icarus

In 2016 bestond Theaterschool Koperen Kees 20 jaar! Dit werd gevierd met met het festival Icarus.

Speciaal voor dit festival ontwikkelden wij de voorstelling Icarus: het prachtige verhaal over een vader en zijn zoon Icarus, die vliegend ontsnappen uit een doolhof. Hoe eigenwijs en slim is dat!

In het kader van deze voorstelling kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar meedoen aan allerlei verschillende workshops zoals theater, zang, poëzie en muziek. Na de workshops gaan de kinderen naar de voorstelling kijken. Sterker nog, ze mogen meedoen aan de voorstelling. Dat kan heel goed omdat ze alles hebben geleerd in de workshops.

Festival Icarus, trailer voorstelling

ronja en birk

Duikel mee in het verhaal van Ronja en Birk over vriendschap, rovers, familie, keuzes en woest mooie avonturen. Zing met de rovers, buitel in de bossen, dans en doe mee. Beleef het verhaal over Vriendschap en Samen sta je sterk!

Ronja en Birk is een interactieve familievoorstelling gebaseerd op het kinderboek Ronja de Roversdochter geschreven door Astrid Lindgren. Deze voorstelling is gemaakt door Muziekmeesters Westland en theaterschool Koperen Kees. Een voorstelling waar de kinderen actief een onderdeel van kunnen worden én kunnen genieten van het verhaal en de (live gespeelde) muziek.

leeftijdsadvies vanaf 4 jaar