De lessen starten op 21 september

De scholen zijn weer begonnen. Hopelijk hebben jullie allemaal een hele fijne vakantie gehad! Wij hebben net 2 hele leuke Muziek & Theater Vakantieweken achter de rug. Er zijn 2 hele mooie voorstellingen gemaakt waarin de kinderen speelden, dansten én zelf muziek maakten.

En nu zijn we ons klaar aan het maken voor de start van ons nieuwe seizoen. Zoals elk jaar beginnen wij later dan de scholen, dus jullie moeten nog heel even geduld hebben. Op 21 september beginnen onze lessen weer. Alle leerlingen en deelnemers ontvangen allemaal nog een startbrief met alle informatie die jij nodig hebt! Ben jij nog geen lid van Theaterschool Koperen Kees maar wil je wel eens een lesje proberen? Dat kan! Mail voor meer informatie over een vrijblijvende proefles naar info@koperenkees.nl.

 

Theaterschool Koperen Kees is volledig ingericht om op een veilige manier lessen te kunnen geven en de 1.5 meter afstand te kunnen blijven garanderen. De theaterschool handhaaft een protocol, opgesteld naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM. Deze kunt u op onze website vinden. Wij proberen alle ontwikkelingen rondom het virus zo goed mogelijk te volgen en het protocol, waar nodig daarop direct aan te passen. Indien nodig kunnen de theaterlessen per direct omgezet worden in live online lessen, om op deze manier niets te hoeven missen.