Eindpresentaties in het Staelduinse Bos

Spetterende eindpresentaties in het Staelduinse Bos!

Normaal gesproken treden alle leerlingen van de voorstellingsgroepen altijd in juni op in Westlandtheater De Naald. Door de coronamaatregelen was al snel duidelijk dat deze voorstellingen niet meer door konden gaan….

Nadat alle leerlingen 2 maanden lang online theaterles hadden gevolgd, konden we ein-de-lijk weer naar de theaterschool met z’n allen! Nu begon het toch wel weer te kriebelen om iets moois te maken dat aan het einde van het seizoen kon worden laten zien aan alle ouders. Optreden op de theaterschool was in verband met alle regels waar we ons aan moesten houden helaas geen optie. Maar buiten zou het wel kunnen. En niet zomaar een plekje buiten, het zou het Staelduinse Bos worden! Elke groep ging met hun docent aan de slag om iets moois in elkaar te zetten voor de laatste les.

En toen was het zo ver! De voorstellingsweek in het bos. Ehhh… we hadden mooi weer besteld, hallo? Die regen hadden we toch niet afgesproken!? Gelukkig was het op de belangrijke momenten droog. Dat docenten en medewerkers nat zijn geworden tijdens de voorbereidingen.. Ach dat nemen we voor lie…hie…. Hatsjoe! voor lief! Helaas moesten er toch een paar groepen uitwijken naar de theaterschool, maar ook daar hebben we er een feest van gemaakt.

Er gebeurde van alles het bos, ouders moesten een speurtocht van linten volgen, op zoek naar het volgende toneelstuk en sommige ouders hebben de stoute schoenen aangetrokken en zelf toneel gespeeld! Na de presentaties was het tijd om iedereen een fijne zomervakantie te wensen, maar niet zonder eerst poffertjes te hebben gegeten uit een echte foodtruck!

Zo werd dit gekke seizoen toch nog feestelijke afgesloten!