Wij zijn Koperen Kees

 • Annuska Zwaneveld
  Annuska Zwaneveld

  Annuska Zwaneveld geeft theaterles en regelt achter de schermen allerlei zaken voor de theaterschool. Annuska houdt van dansen, muziek en theater. Daarnaast regisseert zij o.a. musicals en theaterstukken bij allerlei verschillende verenigingen en organisaties en werkt als uitvoerend producent.

 • Michelle Nijenhuis
  Michelle Nijenhuis

  Michelle is als zangeres en actrice afgestudeerd in Tilburg maar ontwikkelde tijdens haar studie ook haar passie voor het lesgeven. Ze geeft les in musical, theater en zang en combineert het lesgeven met gave opdrachten als uitvoerend zangeres en actrice. Bij de koperen Kees zal Michelle voornamelijk achter de schermen te vinden zijn. Ze hoopt hier veel te leren en iedereen het gevoel te geven dat je welkom bent!

 • Simone Valk
  Simone Valk

  Simone Valk speelt graag toneel! Dat heeft ze ontdekt bij Theaterschool Koperen Kees toen ze 13 jaar was.
  Vol passie heeft ze in 2013 haar diploma Docent Theater aan de Hogeschool voor de kunsten in Arnhem behaald.
  Ze werkt als theaterdocent en als trainingsacteur voor verschillende bedrijven door het hele land.

  Op Theaterschool Koperen Kees geeft ze spel les aan verschillende voorstellingsgroepen.

 • Willemijn Nowee
  Willemijn Nowee

  Willemijn Nowee is sinds 2017 theater docent. Vanaf haar 6e tot haar 18e heeft zij zelf les gehad op Koperen Kees. Daarom is het nu extra speciaal voor haar om les te geven op de theaterschool waar zij zelf ooit gestart is. In haar lessen kom je op een energieke, speelse manier in aanraking met theater in welke vorm dan ook. Ook vindt zij de persoonlijkheidsontwikkeling heel belangrijk.  Een kind zien groeien in de les, in de groep of op het podium, is zo tof. Willemijn kijkt er erg naar uit om jullie te ontmoeten in de theaterlessen!

 • Els Hoonhout
  Els Hoonhout

  Els Hoonhout is al een oude rot in het vak. In 1983 studeerde zij af als theaterdocent aan de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar (nu HKU Theater) en in 2002 behaalde zij haar diploma in Fine Arts aan de Augusta State University in de V.S. Ze heeft ervaring in alle afdelingen van het onderwijs en is sinds 2002 verbonden aan Koperen Kees. Voor haar is kunst, of dat nu theater, muziek, dans of beeldend is, een manier om een verhaal te vertellen. En verhalen heeft iedereen.

 • Laurens de Groot
  Laurens de Groot

  Laurens is als acteur al te zien geweest op televisie, in de bioscoop en in het theater. Het vak leerde hij in Den Haag en Amsterdam en door het heel, heel veel te doen. Naast zijn werk als acteur geeft hij met veel plezier les aan zowel profs als amateurs van alle leeftijden. Daarnaast maakt en schrijft hij zelf theatervoorstellingen en korte verhalen. Hij heeft een eigen theaterbedrijf en is artistiek leider van zijn eigen theatergroep.

   

 • Monica Millar
  Monica Millar

  Monica is een zangdocente die veel ervaring heeft met het lesgeven aan theater en musical groepen. Zij heeft bijvoorbeeld gewerkt als zangcoach bij de musical Tarzan! Monica heeft veel ervaring met kids en jongeren maar tegelijkertijd werkt ze net zo graag met volwassenen.

  Zij heeft naast haar conservatorium diploma ook een diploma in “Estill Voice Training”. Het is een lijflijke manier van zangles geven en nemen want je leert precies wat je moet doen met je lichaam om een klank te vormen. En er is niet zoiets als één manier van zingen! Iedere stijl heeft zo zijn eigen techniek.

 • Serge Bosman
  Serge Bosman

  Serge Bosman is theatermaker en acteur. Hij geeft les aan diverse doelgroepen en is gespecialiseerd in improvisatietheater. Theatersport heeft hij geleerd van Keith Johnstone, de grondlegger ervan. Zijn lessen worden gekenmerkt door veel energie, veel experimenteren en multidisciplinaire opdrachten. Naast het les geven speelt hij zelf ook in voorstellingen.
  Theater maken is verhalen vertellen. Iedereen kan dat leren.

 • Sheila Bosman
  Sheila Bosman

  Sheila is Theaterdocent en Regisseur.
  Zij is in 2014 afgestudeerd aan de opleiding Theaterdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten.
  Sindsdien is zij aan het werk bij verschillende theater gezelschappen verspreid door het land.

 • Judit Wolters
  Judit Wolters

  Judit is theaterdocent. Ze geeft op dit moment voornamelijk les aan de allerjongsten. Al vanaf kind speelt ze, eerst op school en later ook bij een theatergroep in Rijswijk. Daarna heeft ze zich verder ontwikkeld en is altijd blijven spelen. Vooral de peuters trekken haar aan door de onbevangenheid en enthousiasme. Vanuit een verhaal ontstaat het spel als vanzelf. Tijdens de theaterlesjes zie je zelfs het meest verlegen kind meedoen. De theaterlessen zijn een combinatie van verhalen, muziek, dansen en bewegen. Naast het lesgeven maakt en speelt Judit kindervoorstellingen bij Kindertheater Kaboem! Voorstellingen voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Verder schrijft en illustreert ze kinderboeken.

 • Tamara Esser
  Tamara Esser

  In 2017 studeerde Tamara af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) als docent en theatermaker. Sinds haar opleiding is zij werkzaam als theaterdocent en regisseur op verschillende Jeugdtheaterscholen en studentenverenigingen in Zuid-Holland. Ze geeft aan alle leeftijden en doelgroepen les, van 2 tot 80 jaar oud, het maakt haar niet uit. Zolang er plezier is in theater dat is het belangrijkste. Naast lesgeven en regisseren is Tamara ook werkzaam als trainingsacteur in een zorginstelling.