Keesje is begonnen!

Voor alle ouders en ukkies tot en met 4 jaar hebben wij nu; Keesje!

Keesje!
Daar zijn we dan! Een project voor kinderen, ouders, koffie en cultuurliefhebbers. Wij creëren een heerlijk koffietentje in een theaterschool waar zowel de ouders als kinderen heerlijk  kunnen ontspannen of spelen. Elke vrijdag bouwen wij koperen kees om tot keesje en zullen hier ook workshops theater of muziek zijn voor de kinderen en hun ouders. Leuk als je mee doet, ook helemaal welkom als je alleen voor de koffie en het gezellige momentje samen met je kind komt. Of je kleinkind of nichtje natuurlijk.. want lieve opa en oma’s, tantes en ooms, ook jullie zijn van harte welkom met je kleine!

“Mijn kleine kon vrij spelen terwijl ik met mijn vriendin van een heerlijke capp. aan het genieten was.” – moeder van een tweejarige.

“Eindelijk niet op het puntje van mijn stoel zitten als mijn kind aan het rondrennen is. Zo fijn dat alles mag bij Keesje!” – moeder van een driejarige.

“Samen met andere ouders kletsen over onze ervaringen was zo fijn. Ik voelde me begrepen en vol energie en dat met een nacht van 3 uur slaap!” – moeder van een eenjarige.

Keesje is elke vrijdag van 09:00-12:30 uur bij theaterschool Koperen Kees.
Voor koffie, taart en gezelligheid is er geen aanmelding nodig en mag je binnenlopen wanneer het voor jou en je kleine uitkomt.

Tijdens deze ochtend zijn er ook Peuter theaterlessen te volgen of Muziek op Schoot.
Het nieuwe rooster vanaf september 2023 binnenkort op deze pagina.
Je kunt dan inschrijven voor 4 weken op vrijdag van 09:30-10:15.
Kosten 4 lessen: €30 Kosten per les €8,5 (inschrijven 1 kind met 1 (groot)ouder, verzorger of andere volwassene)

Aanmelden voor 4 weken via de inschrijfbutton, losse lessen op de ochtend zelf beschikbaar. Check instagram of er plek is.