NIEUWE CURSUSSEN

Wil jij lekker aan de slag met theater?

Kom dan naar Theaterschool Koperen Kees! We hebben korte theatercursussen, musicalcursussen én jaargroepen (waarbij je in veel gevallen nog wel kunt instromen). En wat dacht je van superleuke vakantiedagen? Ga mee op avontuur en meld je aan voor één van de onderstaande cursussen! Heb je vragen? Bel dan naar 0174-730756 (maandag tot en met donderdag) of mail naar info@koperenkees.nl.

Musical les 7 tot 12 jaar

Hou jij van zingen, dansen en acteren? Dan is deze les absoluut iets voor jou! Samen met onze enthousiaste docent Roxanne ga je vol plezier aan de slag met musical. Je leert de basistechnieken van zowel het zingen, dansen en het acteren en je mag in allerlei verschillende rollen kruipen. Misschien speel jij straks wel Mathilda, het beest van belle en het beest of een gekke tovenaar. Bedenk het maar!

Start: 29 maart 2023

Dag: Woensdag

Tijd: van 13.30 tot 15.00 uur

Locatie: Basisschool de Nieuwe Weg in Poeldijk. 

Aantal lessen: 10

Kosten: €89

Peuter theaterles tijdens Keesje

Elke vrijdag ochtend is er van 09:00-12:30 uur Keesje! Bij Keesje kan je met je kleine spelen, genieten van koffie en gezelligheid. Wij bouwen theaterschool Koperen Kees om tot een klein speelparadijs voor alle ukkies en tot een gezellig koffietentje voor hun ouders. Je bent welkom om binnen te lopen wanneer het voor je uitkomt.

Start: 17 maart 2023
Dag: vrijdag
Tijd: van 09.30 tot 10.15 uur
Locatie: Theaterschool Koperen Kees, Naaldwijk. 
Aantal lessen: 4
Kosten: €25

Korte cursus volwassenen: verschillende stijlen

Al wel eens een theatercursus gedaan? Enige ervaring? Of vooral zin om aan de slag te gaan met allerlei verschillende stijlen en genres rondom theater? Dan zit je bij deze cursus aan het goede adres! Serge neemt je mee in verschillende stijlen van theater zoals kleinkunst, muziektheater, cabaret, impro maar ook teksttheater. Wat is nou het verschil? Waar liggen jouw kracht? En wat hebben de stijlen gemeen? Je hoeft het niet te kunnen, alleen maar te willen. Schrijf je snel in!

Start: 28 maart 2023
Dag: dinsdag
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €129

KORTE CURSUS: THEATER @ THE MUSEUM.  7-12 jaar

Vorig jaar begon de samenwerking tussen Theaterschool Koperen Kees en het Westlands Museum met Theaer @ the Museum! Na een groot succes komt de les komend seizoen terug! Alles draait om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken. We duiken in de fantasie, creëren personages en maken met elkaar de mooiste verhalen en dat op een geweldig locatie. Een locatie vol unieke spullen en prachtige Westlandse verhalen. Je leert over de geschiedenis en brengen het museum tot leven. Dit wil je niet missen.

Start: April 2023
Dag: woensdag
Tijd: van 15.00 tot 16.00 uur
Locatie: Westlands Museum,  Middel Broekweg 154 in Honselerdsijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €62
Start alleen bij genoeg aanmeldingen: mail naar info@koperenkees.nl om je aan te melden. 

KORTE CURSUS: PUUR! CULTUUR MUSICAL

Altijd al gedroomd van het spelen in een musical? Nu kan jij dat proberen. We gaan dansen, spelen en zingen. Samen maken we een verhaal en werken naar een korte presentatie. Je hoeft het nog niet te kunnen, samen gaan we het leren. Hoe leuk is dat?!

Start: 11 januari 2023
Dag: woendag
Tijd: van 19.00 tot 20.30 uur
Locatie: Dance For You, Dorpskade 27A in Wateringen
Aantal lessen: 10
Kosten: €89

Musical les in Poeldijk 7-12 jaar

Zingen, dansen en acteren? Is dat iets voor jou? Of ben je nieuwsgierig en wil je het een keer proberen? Meld je dan nu aan voor de musical cursus voor 7-12 jaar! 

Wij gaan musical les geven op basisschool De Nieuwe weg en alle kinderen zijn daar welkom! We zingen, dansen en acteren samen 6 weken vol plezier. Misschien speel je wel het weeskind Annie! Of ben jij het beest uit Belle en het Beest! Of laat je fantasie de vrije loop en creëer jij een heel nieuw personage.

Start: 8 februari 2023
Dag: Woensdag
Tijd: van 13.30 tot 14.30 uur
Locatie: Basisschool De Nieuwe Weg, Poeldijk. 
Aantal lessen: 6
Kosten: €37,50

JAARGROEP THEATER (6-9/9-12 JAAR)

Ben jij een echte theaterliefhebber, sluit je dan aan bij één van onze jaargroepen. Je krijgt dan een heel theaterseizoen les. Samen werk je toe naar een geweldige eindvoorstelling in juni 2023, hoe gaaf is dat?! We duiken samen in de fantasie, verzinnen de leukste personages en maken de mooiste verhalen. Het gaat in de lessen om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken.

Start: 12 en 14 september 2022
Dag: maandag of woensdag
Tijd: van 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 36
Kosten: €312
Instroom: in overleg, mail naar info@koperenkees.nl

JAARGROEP MUSICAL (6-9/9-12 JAAR)

Voor iedereen die houdt van theater, zingen én dansen hebben wij een jaargroep musical! Dan hoef je niet te kiezen, we doen het gewoon allemaal! Klinkt je dat als muziek in de oren? Geef je dan op voor deze cursus vol vrolijkheid! Ook hier werk je toe naar een voorstelling in juni 2023.

Start: 13 september 2022
Dag: dinsdag
Tijd: van 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 36
Kosten: €312
Instroom: in overleg, mail naar info@koperenkees.nl

JAARGROEP JONGEREN (12+)

Woensdagavond is jongerenavond bij Theaterschool Koperen Kees! Iedereen hier vindt theater te gek. Je wordt steeds beter in acteren én het is heel gezellig. Dat is een topcombinatie, toch? We gaan improviseren en doen aan teksttoneel. Monologen, dialogen, tekstbehandeling: het komt allemaal voorbij. Samen bedenken we de scènes en zo krijgt het verhaal langzaam vorm. We sluiten het jaar af met een voorstelling. Daarbij ben jij speler én maker.

Start: 14 september 2022
Dag: woensdag
Tijd: van 18:15 tot 20.15 uur
Locatie: ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 36
Kosten: €312
Instroom: in overleg, mail naar info@koperenkees.nl