Theatercursus

4 - 6 jaar / 6 - 9 jaar / 9 - 12 jaar

Nieuwe theatercursussen starten na de meivakantie
4-6, 6-9 en 9-12 jaar

Tijdens deze theatercursus gaan leerlingen aan de slag met personages, verhalen maken en er wordt geïmproviseerd. Er wordt aandacht besteed aan het verschil tussen spelen en toneelspelen, spelen en fantaseren. Het gaat in de lessen om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken. We duiken samen in de fantasie, creëren personages en maken met elkaar de mooiste verhalen. Je leert je gezichtsuitdrukking, je lijf en je stem kennen en er op verschillende manieren mee om te gaan. Van al die theaterelementen maken we mooie verhalen, en spelen die met elkaar in een kleine voorstelling als de coronamaatregelen het toelaten.

Er starten nieuwe theatercursussen na de meivakantie! Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. Volgens de huidige coronamaatregelen mogen wij binnen nog geen lesgeven, dus op dit moment zullen de lessen buiten zijn.

MELD JE ALVAST AAN VIA DE INSCHRIJFBUTTON en selecteer ‘theatercursussen’ kies vervolgens voor de dag van jouw keuze. Vragen? Mail naar INFO@KOPERENKEES.NL

  • Theatercursus
    89
    • 10 lessen
    • 1,5 uur per les
    • Start na de meivakantie