Theatercursus

4 t/m 6 jaar

Theatercursus 4-6 jaar

Kleuters spelen vrij van nature en hebben een rijke fantasie! In de lessen spelen we hierop in door thema’s te gebruiken die kleuters aanspreken. We maken gebruik van verschillende ondersteunende muziek, liedjes, verhalen en gebruiksvoorwerpen. Naast de basiselementen van spel, oefenen de kleuters ook om samen te werken en zich spontaan te durven uiten. In deze lessen wordt op een speelse wijze een kleine basis gelegd voor toneel. Het gaat hier om kennismaken met theater.

KORTE CURSUS: MUSICAL 4-6 JAAR

  

Heerlijk los gaan met toneelspelen, zingen en dansen: dat is onze korte cursus musical. In tien lessen leer je de basis van dit genre en werk je toen naar een presentatie voor papa’s en mama’s. Het gaat hier om een cursus van tien lessen. Vind je musical zó leuk dat je het er het hele jaar wel mee aan de slag wil? Meld je dan aan voor onze jaargroep op de dinsdagmiddag in Naaldwijk! 

 

Start: 7 december 2022
Dag: woensdag
Tijd: van 13.00 tot 14.00 uur
Locatie: Theaterschool Koperen Kees, ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €62

KORTE CURSUS: THEATER 4-6 JAAR

 

Ook in de maand november kun je weer een superleuke korte theatercursus volgen! Bij deze cursus spelen we verhalen uit boekjes en gaan we bijvoorbeeld op avontuur als dieren of spelen we een deftige dame of meneer. We maken met elkaar de mooiste verhalen. De laatste les spelen we een korte presentatie voor publiek!


Start: 22 november 2022
Dag: dinsdag
Tijd: van 15.00 tot 16.00 uur
Locatie: Theaterschool Koperen Kees, ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €62

  • Theatercursus
    62
    • 10 lessen
    • 60 minuten per les

DIRECT AANMELDEN? KLIK OP DE INSCHRIJFBUTTON HIERBOVEN OF MAIL NAAR INFO@KOPERENKEES.NL VOOR MEER INFO.