Theatercursus

4 t/m 6 jaar

Theatercursus 4-6 jaar

Kleuters spelen vrij van nature en hebben een rijke fantasie! In de lessen spelen we hierop in door thema’s te gebruiken die kleuters aanspreken. We maken gebruik van verschillende ondersteunende muziek, liedjes, verhalen en gebruiksvoorwerpen. Naast de basiselementen van spel, oefenen de kleuters ook om samen te werken en zich spontaan te durven uiten. In deze lessen wordt op een speelse wijze een kleine basis gelegd voor toneel. Het gaat hier om kennismaken met theater.

Bij voldoende aanmeldingen start er een nieuwe theatercursus 4-6 jaar na de meivakantie op woensdagmiddag 12 mei van 14:30 tot 15:30 uur. Omdat de theaterschool vanwege de coronamaatregelen nog niet open mag, start deze cursus op het terrein van Scouting Rambonnetgroep, op het sportpark in Naaldwijk: Hoge Bomen 5, 2671 NZ Naaldwijk
(aan het einde van de laan met Voetbalvereniging Naaldwijk, Hockeyvereniging Westland & Atletiekvereniging Olympus ‘ 70). Wanneer de maatregelen versoepelen, gaat de cursus verder bij Theaterschool Koperen Kees in Naaldwijk.

MELD JE AAN VIA DE INSCHRIJFBUTTON OF VRAAG OM MEER INFORMATIE VIA INFO@KOPERENKEES.NL

  • Theatercursus
    60
    • 10 lessen
    • 60 minuten per les
    • Start op 12 mei (bij voldoende aanmeldingen)