Theatercursus

4 t/m 6 jaar

Theatercursus 4-6 jaar

Kleuters spelen vrij van nature en hebben een rijke fantasie! In de lessen spelen we hierop in door thema’s te gebruiken die kleuters aanspreken. We maken gebruik van verschillende ondersteunende muziek, liedjes, verhalen en gebruiksvoorwerpen. Naast de basiselementen van spel, oefenen de kleuters ook om samen te werken en zich spontaan te durven uiten. In deze lessen wordt op een speelse wijze een kleine basis gelegd voor toneel. Het gaat hier om kennismaken met theater.

Er start een nieuwe theatercursus 4-6 jaar in Wateringen!! Deze cursus start op vrijdag 22 januari is is van 15:15 – 16:15 uur in de Vang: Lange Spruit 86 in Wateringen.

MELD JE ALVAST AAN VIA DE INSCHRIJFBUTTON OF VIA INFO@KOPERENKEES.NL

We snappen dat het met de huidige lockdown misschien spannend kan zijn om je in te schrijven, omdat het nog niet zeker is of de lessen door kunnen gaan. Dit snappen wij! Toch willen wij graag weten of de cursus genoeg aanmeldingen zou hebben om te kunnen starten. Daarom willen we je vragen om je toch aan te melden voor de cursus als je graag meedoet, maar nog twijfelt door de huidige coronamaatregelen. Je zit nog nergens aan vast en hoeft nog niet te betalen.
  • Theatercursus
    60
    • 10 lessen
    • 60 minuten per les
    • Start op 22 januari 2021