Theatercursus

6 t/m 9 jaar

Theatercursus 6 t/m 9 jaar

Tijdens deze theatercursus gaan leerlingen aan de slag met personages, verhalen maken en er wordt geïmproviseerd. Er wordt aandacht besteed aan het verschil tussen spelen en toneelspelen, spelen en fantaseren. Het gaat in de lessen om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken. We duiken samen in de fantasie, creëren personages en maken met elkaar de mooiste verhalen.

Er start een nieuwe theatercursus 6-9 jaar in Wateringen!! Deze cursus start op vrijdag 22 januari is is van 16:25 – 17:55 uur in de Vang: Lange Spruit 86 in Wateringen.

MELD JE ALVAST AAN VIA DE INSCHRIJFBUTTON OF VIA INFO@KOPERENKEES.NL

We snappen dat het met de huidige lockdown misschien spannend kan zijn om je in te schrijven, omdat het nog niet zeker is of de lessen door kunnen gaan. Dit snappen wij! Toch willen wij graag weten of de cursus genoeg aanmeldingen zou hebben om te kunnen starten. Daarom willen we je vragen om je toch aan te melden voor de cursus als je graag meedoet, maar nog twijfelt door de huidige coronamaatregelen. Je zit nog nergens aan vast en hoeft nog niet te betalen.
  • Theatercursus
    89
    • 10 lessen
    • 1,5 uur per les
    • Start op 22 januari 2021