Theater- & musicalcursussen

6 t/m 9 jaar

Theatercursus 6 t/m 9 jaar

Tijdens deze theatercursus gaan leerlingen aan de slag met personages, verhalen maken en er wordt geïmproviseerd. Er wordt aandacht besteed aan het verschil tussen spelen en toneelspelen, spelen en fantaseren. Het gaat in de lessen om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken. We duiken samen in de fantasie, creëren personages en maken met elkaar de mooiste verhalen.

Zie hieronder ons aanbod korte cursussen. Wil je liever bij een jaargroep? Kijk dan hier.

KORTE CURSUS: THEATER 6-9 JAAR

Ook in de maand mei kun je weer een superleuke korte theatercursus volgen. De laatste weken voor de vakantie starten we daarom met een theatercursus met het thema reizen!

Voor maar €37,50 heb je 6 weken les van onze enthousiaste docent Roxanne.
Ga je mee op avontuur? Wij hebben er zin in!

Start: 25 mei 2023
Dag: Donderdag
Tijd: van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie: Theaterschool Koperen Kees, ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 6
Kosten: €37,50
Ook te betalen met de Westlandpas. 

MUSICAL LES 7 TOT 12 JAAR

Hou jij van zingen, dansen en acteren? Dan is deze les absoluut is voor jou! Samen met onze enthousiaste docent Roxanne ga je vol plezier aan de slag met musical. Je leert de basistechnieken van zowel het zingen, dansen en het acteren en je mag in allerlei verschillende rollen kruipen. Misschien speel jij straks wel Mathilda, het beest van belle en het beest of een gekke tovenaar. Bedenk het maar!

Start: 29 maart 2023

Dag: Woensdag
Tijd: van 13.30 tot 15.00 uur
Locatie: Basisschool de Nieuwe Weg in Poeldijk.
Aantal lessen: 10
Kosten: €89

DIRECT AANMELDEN VOOR DEZE KORTE CURSUSSEN? KLIK OP DE INSCHRIJFBUTTON HIERBOVEN OF MAIL NAAR INFO@KOPERENKEES.NL VOOR MEER INFO. WIL JE LIEVER BIJ EEN JAARGROEP? KIJK DAN HIER.