Theater- & musicalcursussen

6 t/m 9 jaar

Theatercursus 6 t/m 9 jaar

Tijdens deze theatercursus gaan leerlingen aan de slag met personages, verhalen maken en er wordt geïmproviseerd. Er wordt aandacht besteed aan het verschil tussen spelen en toneelspelen, spelen en fantaseren. Het gaat in de lessen om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken. We duiken samen in de fantasie, creëren personages en maken met elkaar de mooiste verhalen.

Zie hieronder ons aanbod korte cursussen. Wil je liever bij een jaargroep? Kijk dan hier.

KORTE CURSUS: MUSICAL VOOR 7-12 JAAR

  

Heerlijk los gaan met toneelspelen, zingen en dansen: dat is onze korte cursus musical. In tien lessen leer je de basis van dit genre en werk je toen naar een presentatie voor papa’s en mama’s. Het gaat hier om een cursus van tien lessen. Vind je musical zó leuk dat je het er het hele jaar wel mee aan de slag wil? Meld je dan aan voor onze jaargroep op de dinsdagmiddag in Naaldwijk! 

 

Start: 7 december 2022
Dag: woensdag
Tijd: van 13.30 tot 15.00 uur
Locatie: Theaterschool Koperen Kees, ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €92

KORTE CURSUS: THEATER @ THE MUSEUM 6-9 JAAR

  

Vorig jaar begon de samenwerking tussen Theaterschool Koperen Kees en het Westlands Museum met Theaer @ the Museum! Na een groot succes komt de les komend seizoen terug! Alles draait om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken. We duiken in de fantasie, creëren personages en maken met elkaar de mooiste verhalen en dat op een geweldig locatie. Een locatie vol unieke spullen en prachtige Westlandse verhalen. Je leert over de geschiedenis en brengen het museum tot leven. Dit wil je niet missen.

 

Start: 7 december 2022
Dag: woensdag
Tijd: van 14.15 tot 15.15 uur
Locatie: Westlands Museum,  Middel Broekweg 154 in Honselerdsijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €62 

DIRECT AANMELDEN VOOR DEZE KORTE CURSUSSEN? KLIK OP DE INSCHRIJFBUTTON HIERBOVEN OF MAIL NAAR INFO@KOPERENKEES.NL VOOR MEER INFO. WIL JE LIEVER BIJ EEN JAARGROEP? KIJK DAN HIER.