Theatercursus

9 t/m 12 jaar

Theatercursus 9 t/m 12 jaar

Je leert wat theater precies is en wat je er allemaal mee kunt doen. Je leert je gezichtsuitdrukking, je lijf en je stem kennen en er op verschillende manieren mee om te gaan. Van al die theaterelementen maken we mooie verhalen, en spelen die met elkaar in een kleine voorstelling.

Zie hieronder ons aanbod korte cursussen. Wil je liever bij een jaargroep? Kijk dan hier.

MUSICAL LES 7 TOT 12 JAAR

Hou jij van zingen, dansen en acteren? Dan is deze les absoluut is voor jou! Samen met onze enthousiaste docent Roxanne ga je vol plezier aan de slag met musical. Je leert de basistechnieken van zowel het zingen, dansen en het acteren en je mag in allerlei verschillende rollen kruipen. Misschien speel jij straks wel Mathilda, het beest van belle en het beest of een gekke tovenaar. Bedenk het maar!

Start: 29 maart 2023

Dag: Woensdag
Tijd: van 13.30 tot 15.00 uur
Locatie: Basisschool de Nieuwe Weg in Poeldijk.
Aantal lessen: 10
Kosten: €89

  • Theatercursus
    92
    • 10 lessen
    • 1,5 uur per les

KORTE CURSUS: THEATER @ THE MUSEUM VOOR 6-12 JAAR

  

Vorig jaar begon de samenwerking tussen Theaterschool Koperen Kees en het Westlands Museum met Theaer @ the Museum! Na een groot succes komt de les komend seizoen terug! Alles draait om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken. We duiken in de fantasie, creëren personages en maken met elkaar de mooiste verhalen en dat op een geweldig locatie. Een locatie vol unieke spullen en prachtige Westlandse verhalen. Je leert over de geschiedenis en brengen het museum tot leven. Dit wil je niet missen. 

  


Start: Rond april
Dag: woensdag
Tijd: van 15.00 tot 16.00 uur
Locatie: Westlands Museum,  Middel Broekweg 154 in Honselerdsijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €62

Interesse stuur vooral een mailtje naar info@koperenkees.nl

DIRECT AANMELDEN VOOR DEZE KORTE CURSUSSEN? KLIK OP DE INSCHRIJFBUTTON HIERBOVEN OF MAIL NAAR INFO@KOPERENKEES.NL VOOR MEER INFO. WIL JE LIEVER BIJ EEN JAARGROEP? KIJK DAN HIER.