Theatercursus

9 t/m 12 jaar

Theatercursus 9 t/m 12 jaar

Je leert wat theater precies is en wat je er allemaal mee kunt doen. Je leert je gezichtsuitdrukking, je lijf en je stem kennen en er op verschillende manieren mee om te gaan. Van al die theaterelementen maken we mooie verhalen, en spelen die met elkaar in een kleine voorstelling.

Zie hieronder ons aanbod korte cursussen. Wil je liever bij een jaargroep? Kijk dan hier.

KORTE CURSUS: MUSICAL VOOR 7-12 JAAR

 

Heerlijk los gaan met toneelspelen, zingen en dansen: dat is onze korte cursus musical. In tien lessen leer je de basis van dit genre en werk je toen naar een presentatie voor papa’s en mama’s. Het gaat hier om een cursus van tien lessen. Vind je musical zó leuk dat je het er het hele jaar wel mee aan de slag wil? Meld je dan aan voor onze jaargroep op de dinsdagmiddag in Naaldwijk! 

 

Start: 7 december 2022
Dag: woensdag
Tijd: van 13.30 tot 15.00 uur
Locatie: Theaterschool Koperen Kees, ‘s-Gravenzandseweg 105A in Naaldwijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €92

  • Theatercursus
    92
    • 10 lessen
    • 1,5 uur per les

KORTE CURSUS: THEATER @ THE MUSEUM VOOR 6-12 JAAR

  

Vorig jaar begon de samenwerking tussen Theaterschool Koperen Kees en het Westlands Museum met Theaer @ the Museum! Na een groot succes komt de les komend seizoen terug! Alles draait om plezier en creativiteit, maar ook om bewegen en samenwerken. We duiken in de fantasie, creëren personages en maken met elkaar de mooiste verhalen en dat op een geweldig locatie. Een locatie vol unieke spullen en prachtige Westlandse verhalen. Je leert over de geschiedenis en brengen het museum tot leven. Dit wil je niet missen. 

  


Start: 7 december 2022
Dag: woensdag
Tijd: van 15.00 tot 16.00 uur
Locatie: Westlands Museum,  Middel Broekweg 154 in Honselerdsijk
Aantal lessen: 10
Kosten: €62 

DIRECT AANMELDEN VOOR DEZE KORTE CURSUSSEN? KLIK OP DE INSCHRIJFBUTTON HIERBOVEN OF MAIL NAAR INFO@KOPERENKEES.NL VOOR MEER INFO. WIL JE LIEVER BIJ EEN JAARGROEP? KIJK DAN HIER.