Theaterlessen en cursussen (2-4 jaar)

peuters

Peuters spelen vrij van nature en hebben een rijke fantasie! In de lessen spelen we hierop in door thema’s te gebruiken die kleuters aanspreken. We maken gebruik van verschillende ondersteunende muziek, liedjes, verhalen en gebruiksvoorwerpen. Naast de basiselementen van spel, oefenen de peuters ook om samen te werken en zich spontaan te durven uiten. In deze lessen wordt op een speelse wijze een kleine basis gelegd voor toneel. Het gaat hier om kennismaken met theater.

Peuter theatercursus theater bij Keesje!
Elke vrijdag ochtend is er van 09:00-12:30 uur Keesje! Bij Keesje kan je met je kleine spelen, genieten van koffie en gezelligheid. Wij bouwen theaterschool Koperen Kees om tot een klein speelparadijs voor alle ukkies en tot een gezellig koffietentje voor hun ouders. Je bent welkom om binnen te lopen wanneer het voor je uitkomt.

Tijdens deze ochtend zijn er ook Peuter theaterlessen te volgen.
Het nieuwe rooster vanaf september 2023 binnenkort op deze pagina.
4 weken op vrijdag van 09:30-10:15.
Kosten 4 lessen: €30 Kosten per les: €8,5
Aanmelden via de inschrijf button.

Je kunt altijd een losse les meedoen, dat regel je op de Keesje ochtend ter plekke. Volg ons op instagram en kijk of er plek is.

Keesje!

Keesje is nu met zomervakantie maar komt vanaf september weer terug! Hou de website of onze instagram @keesjekoperenkees in de gaten.


Daar zijn we dan! Een project voor kinderen, ouders, koffie en cultuurliefhebbers. Wij creëren een heerlijk koffietentje in een theaterschool waar zowel de ouders als kinderen heerlijk  kunnen ontspannen of spelen. Elke vrijdag bouwen wij koperen kees om tot keesje en zullen hier ook workshops theater of muziek zijn voor de kinderen en hun ouders. Leuk als je mee doet, ook helemaal welkom als je alleen voor de koffie en het gezellige momentje samen met je kind komt. Of je kleinkind of nichtje natuurlijk.. want lieve opa en oma’s, tantes en ooms, ook jullie zijn van harte welkom met je kleine!

“Mijn kleine kon vrij spelen terwijl ik met mijn vriendin van een heerlijke capp. aan het genieten was.” – moeder van een tweejarige. 

“Eindelijk niet op het puntje van mijn stoel zitten als mijn kind aan het rondrennen is. Zo fijn dat alles mag bij Keesje!” – moeder van een driejarige.

“Samen met andere ouders kletsen over onze ervaringen was zo fijn. Ik voelde me begrepen en vol energie en dat met een nacht van 3 uur slaap!” – moeder van een eenjarige.

Keesje is elke vrijdag van 09:00-12:30 uur bij theaterschool Koperen Kees.
Voor koffie, taart en gezelligheid is er geen aanmelding nodig en mag je binnenlopen wanneer het voor jou en je kleine uitkomt.
Voor de peuter theater- en muzieklessen hierboven aanmelden.