Schrijf je nu in voor volgend seizoen!

De zomervakantie komt er bijna aan! Misschien is dat voor jou wel het moment om na te denken of je op een andere sport wil, toe bent aan een nieuwe hobby of een muziekinstrument wil leren spelen! Of misschien weet jij al lang dat het je heel erg leuk lijkt om toneel te spelen!

Vanaf nu kan je je aanmelden voor volgend seizoen. Je kan je aanmelden voor een 10-weekse theatercursus, waarin je kennis maakt met theater en toneelspelen, of je kan je aanmelden voor een voorstellingscursus.
Als je je aanmeldt voor een voorstellingscursus krijg je 36 weken les en werk je toe naar een eindvoorstelling. En die voorstelling speel je in Westlandtheater De Naald! Hoe leuk is dat!

Inschrijven kan via de inschrijfbutton op de homepage, of je kan een mailtje sturen naar info@koperenkees. Of misschien heb jij nog wel een vraag voor ons. Ook dan kun je ons het beste even een mailtje sturen.

 

Eerst liever een proefles volgen?

Dat kan altijd! Vermeld bij je inschrijving via de website in het vakje opmerkingen dat je eerst graag een proefles wil.

 

Hopelijk zien we jou volgend seizoen bij Theaterschool Koperen Kees! Waar jij jezelf kunt zijn, maar ook vele anderen!