Theatercursus 65+

Theatercursus 65+

Ervaar met elkaar hoe leuk theater maken is. Je hoeft het nog niet te kunnen, we leren samen met elkaar. Spelplezier staat voorop en samen werken we aan speltechnieken, stemgebruik en tekstbehandeling. In de lessen zullen we de eigen creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken, om zo ontroerende of hilarische scènes neer te zetten. Na 10 weken hebben we met elkaar een korte presentatie gerealiseerd.

Vorig jaar zijn we met een groep enthousiastelingen een theatercursus gestart op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in Wateringen. Onder het genot van een kopje koffie en meegebrachte koekjes ging de ochtend altijd goed van start!

Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom, dus bij interesse: mail naar info@koperenkees.nl of schrijf u in via de onderstaande inschrijfbutton.

Een deelnemers over deze theatercursus:

“Ik ben begonnen met een kennismakingscursus van 10 weken in De Ark in Wateringen en heb daarna een vervolgcursus gedaan. Ook tijdens de coronamaatregelen hebben wij leuke online-lessen thuis achter de pc gehad. Tijdens de cursus zijn er leuke contacten ontstaan en er is een grote belangstelling voor een vervolg. Wij hopen dat dit weer plaats kan gaan vinden. Ook met nieuwe enthousiaste cursisten zal dit weer een succes worden. Zien we u dan ook?” 

Programma

Wekelijks les op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in Wateringen.
De cursus start bij voldoende aanmeldingen. Wacht dus niet te lang en mail naar info@koperenkees.nl voor aanmelding. Pak uw kans om lekker aan de slag te gaan met theater!

 

Locatie: De Vang – Ontmoetingsruimte, Lange Spruit 86 in Wateringen.

 • Volwassenen cursus
  129
  • 10 lessen van 90 minuten
  • locatie Maesemunde, 's-Gravenzande
  • Start bij voldoende aanmeldingen
  • Inschrijven