In de voorjaarsvakantie organiseren Theaterschool Koperen Kees en Muziekmeesters Westand allerlei leuke online activiteiten voor jong en oud!

In samenwerking met Bibliotheek Westland zijn er de Tjilp Voorjaars Verhalen. Op dinsdag-, woensdag-, en vrijdagochtend brengt theaterdocent Judit brengt de mooiste verhalen bij jou thuis, begeleid door muziek van een docent van Muziekmeesters Westland. Na het verhaal ga je thuis lekker aan de slag met leuke opdrachten van juf Judit. Speel bijvoorbeeld clown of acrobaat in je eigen circus of ga op berenjacht en ontdek hoe je met spulletje uit huis geluiden uit de natuur kan maken! Vanuit Bibliotheek Wateringen bij jou thuis via een live-stream met elke ochtend een ander thema, een ander verhaal en andere muziek!

Op dinsdag en woensdag zijn er verschillende theateractiviteiten voor kinderen vanaf 6 jaar. Doe mee met de workshops En nu gaat het beginnen of Fantastische Verhalen waarin je samen met docenten Willemijn en Tamara de grappigste scenes maakt vol gekke personages, bijzondere locaties en spannende situaties. Of doe mee met De Geweldige Improvisatieshow! Laat je improvisatietalent zien en geniet van de leuke opdrachten van docenten Serge en Willemijn! En bedenk alvast maar in welke rol jij hen weleens zou willen zien, want zij improviseren er zelf ook op los deze avond!

Klik hier voor een overzicht van alle vakantie activiteiten en om je aan te melden.