Voorstellingscursussen

15+

Voorstellingscursussen 15+

Je gaat je vooral verdiepen in je spelkwaliteiten, zowel in improvisaties als in teksttoneel. Het repetitielokaal is jullie laboratorium. Jullie interesses, fascinaties en talenten vormen een onderdeel van dit maakproces. Welke verhalen willen we aan het publiek vertellen en hoe geven we die vorm? Je gaat met bestaande en eigen monologen, dialogen en tekstbehandeling aan het werk. Met elkaar werk je naar een voorstelling toe. Deze productie kan een eigentijdse bewerking van een bestaande toneeltekst of juist een zelfgemaakt stuk zijn.

 

NIEUW!

Nieuw is dit seizoen de productiegroep bij Theaterschool Koperen Kees. Op donderdag avond ga je met jouw docent aan de slag om met elkaar een voorstelling te maken. Vaak met een maatschappelijk tintje. Je speelt nog steeds na 36 weken een eindvoorstelling in Westlandtheater De Naald, maar nu is er tussendoor ook de ruimte om jullie zelfbedachte voorstelling vaker te spelen. Misschien maken jullie er wel meerdere in een jaar!

Houd jij van direct aan de slag gaan, zit je vol mooie ideeën en deel je die graag met de groep? Dan nodigen wij jou uit om mee te doen met de productiegroep op donderdagavond bij Theaterschool Koperen Kees in Naaldwijk!

Programma

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Voorstellingscursussen 15+
Naaldwijk
19:00 - 21:00
Productiegroep
Voorstellingscursussen 15+Koperen Kees 's-Gravenzandseweg 105a Naaldwijk

Donderdag

 • Voorstellingscursussen 15+
  19:00 - 21:00
No events available!
 • Voorstellingscursus
  312
  • 36 lessen
  • 2 uur per les
  • Instroom in overleg
  • Start in september 2022

 Inschrijven?